المقادير: 10 قطع اسكالوب- 5 جرام ملح -5 جرام فلفل -5 جرام بهارت -50 جرام مسطردة الصوص: 100 جرام دقيق-100 جرام زبدة-100 جرام خل ابيض-100 جرام ورق ريحان-عيدان خشب صغيرة يقدم مع البطاطس المقلية
الفرن شغال علي درجة حرارة 200 اجيب الاسكالوب واضع عليه ملح وفلفل وبهارات واقلبهم مع بعض كويس واجيب او قطعة من الاسكالوب افردها واضع شوية مسطرده عليها واوزعها عليها واضع عليها 3 او اربع ورقات ريحان واضع عليه طبقة مستطردة تاني والفها رول واقفلها بالعود الخشبي واقلبها في الدقيق واجيب طاسة واسخنها واضع الزبدة واسيحها وانزل جواها الاسكالوب واقلبها فيها ونسويهم 50% وبعدين اضعهم في صينية والفها بالومنيوم فويل وادخلهم الفرن لمدة 10 دقايق
الفرن شغال علي درجة حرارة 200 اجيب الاسكالوب واضع عليه ملح وفلفل وبهارات واقلبهم مع بعض كويس واجيب او قطعة من الاسكالوب افردها واضع شوية مسطرده عليها واوزعها عليها واضع عليها 3 او اربع ورقات ريحان واضع عليه طبقة مستطردة تاني والفها رول واقفلها بالعود الخشبي واقلبها في الدقيق واجيب طاسة واسخنها واضع الزبدة واسيحها وانزل جواها الاسكالوب واقلبها فيها ونسويهم 50% وبعدين اضعهم في صينية والفها بالومنيوم فويل وادخلهم الفرن لمدة 10 دقايق