طبعا احنا بنشرب لبن كل يوك وبنحطه فى التلاجه بيعمل قشطه
فا احنا بقى الستوتلت الاروبات هانعمل ايه
هانحوش القشطه دى فى الفريزر لحد مايملو العلبه وبعدين نطلعم وتقبيهم بالمضرب السيلك لحد ماتبقى كده تفصل الميه عن الزبده
اما ان نسيحهم على نار هاديه جدا ونصفيهم او نقلبهم بالمضرب السلك بالطريقه دى
وده شكلهم بعد المضرب السيلك اليدوى خلى بالكو مش الكهربائى
وتسيحيها وتدوقى احلى وانضف سمنه بلدى
الطريقه التانيه الموفره انك تجيبى علبه سمنه عاديه روابى 2 كيلو او الى انتى بتستخدميه
وتحطى عليه 2 كيلو لبن سايب من غير غلى هو كده كده هايغلى وتحطيهم على النار كده
وبعدين بعد ساعه على نار هاديه ومتنسيش شويه ملح
تصفيه وهاتبقى سمنه بلدى ريحتها روعه وجربى وادعيلى وده شكلها بعد ماصفيتها
يارب الموضوع يعجبكو نسيت اقولكو لو السمنه فارت حطيلها نص كوب مايه علشان ترمل
وبكده 3 كيلو سمنه واكتر كمان ب30 جنية
وجزاكم الله خيرا وصلى الله على محمد وعلى اله وصحبه وسلم
فا احنا بقى الستوتلت الاروبات هانعمل ايه
هانحوش القشطه دى فى الفريزر لحد مايملو العلبه وبعدين نطلعم وتقبيهم بالمضرب السيلك لحد ماتبقى كده تفصل الميه عن الزبده
اما ان نسيحهم على نار هاديه جدا ونصفيهم او نقلبهم بالمضرب السلك بالطريقه دى
وده شكلهم بعد المضرب السيلك اليدوى خلى بالكو مش الكهربائى
وتسيحيها وتدوقى احلى وانضف سمنه بلدى
الطريقه التانيه الموفره انك تجيبى علبه سمنه عاديه روابى 2 كيلو او الى انتى بتستخدميه
وتحطى عليه 2 كيلو لبن سايب من غير غلى هو كده كده هايغلى وتحطيهم على النار كده
وبعدين بعد ساعه على نار هاديه ومتنسيش شويه ملح
تصفيه وهاتبقى سمنه بلدى ريحتها روعه وجربى وادعيلى وده شكلها بعد ماصفيتها
يارب الموضوع يعجبكو نسيت اقولكو لو السمنه فارت حطيلها نص كوب مايه علشان ترمل
وبكده 3 كيلو سمنه واكتر كمان ب30 جنية
وجزاكم الله خيرا وصلى الله على محمد وعلى اله وصحبه وسلم